Jag är oskyldig!!!

Till att börja med så måste jag tala om att jag är oskyldig till det som hänt i Oslo idag, jag har inte ens varit i närheten av Oslo, det är tillochmed jättelängesedan jag var där och jag har dessuton alibi på att jag varit på annan ort.
Däremot undrar jag hur det kan hända så allvarliga olyckor.

För min del idag så har det dock varit lugna gatan, åtminstonne i jämförelse med Oslo, då jag "bara" hade fel på loket i Vännäs och fick vända det innan avfärd, samt en vagn i Vindeln som hade lastförskjutning.

Nåja, nu är man ledig en dag innan ett omväxlande jobb tar vid på fredag (jag ska växla).

Major f**kup

Ok, visst händer det saker ibland, men ibland händer det inga saker som kan få en att gå på nerverna.
Jo, det hände faktist en sak, men den var inte allvarlig, men den var väldigt irriterande.



Ovan ser ni en bild på felindikeringstablån i ett Rc4-lok. Den ska normalt vara helt släckt, dvs inga indikeringar alls. Händer det något på loket så tänds en eller flera lampor som talar om vad som är fel, detta för attt underlätta vid felsökning.

Problemet som jag fick var att knappen för att prova dessa lampor i felindikeringstablån hängde sig intryckt, vilket gjorde att samtliga lampor lös konstant!!!

Om någonting händer, hur vet jag det då?

Ber om ursäkt

Det var ett tag sedan jag skrev något här, men med tanke på hur vintern har varit och med det allt extrajobb man har genomfört så har man fått prioritera vad man skulle göra, men nu ska jag försöka bättra mig.

RSS 2.0