Sex, drugs and rock'n'roll

Två av tre lyckas man iallafall med (just nu då jag är gräsänkling bara ett av tre).

Under mina två år som lokförare så har jag lyckats med att tajma in två gånger när de slumpmässiga drogtesterna har varit, bägge gångerna har testet visat negativt, så dråger lyckas jag inte pricka in i rubriken.
Sexet tänker jag inte gå in på.
Rock'n'roll, äh, va f-n, det är ju den bästa musiken, vad trodde du?

Traditioner ska man inte bryta och det gjorde jag inte heller den 25/8 på fågelpremiären.
Jag var och jagade med Tarro (tinskspets), som jag alltid har lyckats få göra sen jag började jaga (dock med ollika hundar), jag fick dessutom se fåglar av rätt sort, vilket jag alltid har fått göra på premiären, samt att jag sköt inte någon fågel, vilket jag aldrig har lyckats få göra på premiären.
Så allt är som det ska.

Nåja, ska jobba natt (igen) och sen ska jag se vad personalförnedringen (öh, personalfördelningen menade jag) hittar på till helgen.

"Äntligen" åter till ungkarlslivet

Nja, kanske inte riktigt som det låter, men äntligen har skolan startat för Ingela, men samtidigt så har jag då gått och blivit gräsänkling och ungkarlsliv, men med förhållningsregler om att huset inte ser förjävligt ut när Ingela kommer hem ;-)

Har i helgen varit ned tillsamans med Ingela till Sala och tittat till skolan hennes och sitter just nu på tåget hem. Hoppas hon klarar skolan.

Annars så har jag varit dålig med att uppdatera bloggen som vanligt, men jag har inte idats pga latheten i mig som vanligt, men ska försöka komma igång igen.

Vad har då hänt? Inte mycket, har jobbat på som vanligt. Har väl för en gångs skull klarat mig relativt bra i sommar, lite taskiga turer ibland bara, men nån gång ska man även ha sådana. Ser dock fram emot min treveckors semester i september då jakten kommer igång på allvar.

RSS 2.0